Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Několik recensí od mých klientů

 

S prací realitní makléřky p. Věry Daňkové  jsme byli  již dvakrát ve všech směrech velmi spokojeni. Oceňujeme ochotu a profesionální přístup. Po prvním prodeji  našeho pozemku si získala naši naprostou důvěru a tak jsme rádi její služby využili i podruhé.  O vše se postarala, vše zařídila a tak prodej našeho pozemku i rodinného domu proběhl rychle, spolehlivě a bez problémů.
Moc děkujeme za spolupráci, Hana Olšovská.

 

Pani Ing. Věra Daňková prodávala můj dům. Její přístup je profesionální a lidský. Prodej perfektně zorganizovaný, nic jsem nemusela řešit já.  Šlo to bez zdržení a dobře to dopadlo, jak pro mě, tak pro kupující stranu. Poté mi pomohla najít zajímavý investiční byt a ten i pronajmout. 
Doporučuji, Helena Dvořáková

 

V roce 2019 jsme prodávali RD ve Zlíně. Jednalo se o baťovský jednodomek bez revitalizace. Paní Daňková odvedla vynikající výkon: nabídka, péče o zájemce, pak vlastní prodejní transakce a s ní veškeré "úřadování". Průběžně jsme byli perfektně informováni a v závěru jsme se jezdili v podstatě pouze podepisovat. Paní Daňkovou nám původně doporučil náš bývalý soused, který nejprve prodával svůj byt  2+1 v Otrokovicích a kupoval ve Zlíně 3+1. Měl naprosto stejnou zkušenost. Proto jsme ji požádali o zastoupení. Vynikající lidský a odboný přístup, maximální nasazení.
Mockrát děkujeme a můžeme pouze doporučit Manželé Mičkovi

 

Chtěli bychom touto cestou poděkovat, paní Daňkové za spolupráci při prodeji našich nemovitostí. Zejména bychom chtěli vyzdvihnout její profesionální i poctivý přístup. Věnovala nám  spoustu svého času i mimo pracovní dobu. Celý proces prodeje probíhal velmi hladce a bez komplikací, i když jsme v té době žili v zahraničí. Nejvíce však u paní Daňkové,  oceňujeme přátelský, až rodinný přístup, který vůči nám po celou dobu spolupráce projevovala.
Realitni kancelář můžeme všem  jen doporučit  M+K

 

S prodejem domu přes paní Daňkovou jsme nadmíru spokojeni. Před prodejem jsme si společně řekli, jaké máme představy, jaké jsou možnosti a také jsme byli seznámeni s časovým plánem, který následuje po vybrání kupujícího. Během prodeje a prohlídek měla paní Daňková vše dobře zorganizované a na vše bylo dostatek času. Nás jako prodávající ani kupující do ničeho netlačila a na všechna rozhodnutí dávala oběma stranám dostatek času. Podklady pro prodej byly nachystané a s přepisy a prodejem jsme neměli žádné starosti. Kvalitu služeb a přístup ke klientovi můžeme dalším jen doporučit.
Spokojení klienti Páralovi ze Sebranic

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci