Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Daňková reality reality s příběhem.

RD Rusava

Jaký je důvod prodeje? Častá otázka, tak odpovídám.

Dům postavil dědeček současného majitele v koncem minulého století. Prožil tam s rodinu kus života.  Poté ho daroval svému vnukovi.  Ten, když potkal ženu svého života a měl pro koho budovat, neváhal. Společnými silami začali nejprve s vyklízením. To je, myslím, nejtěžší práce. Tolik vzpomínek, co by se ještě mohlo hodit, co by ještě mohlo sloužit, těžká situace. Mladí to zvládli skvěle, všechno pryč. Rekonstrukce až na cihlu, bourali se zdi, měnili dispozice, prostě z gruntu.

Báječná spolupráce paní by se návrhy bydlení mohla živit, má velký cit pro detail, pán šikovný na každou práci. Dům začal v jejich péči ožívat.

Dělali pro sebe, stálo je to spoustu energie, času i peněz. Škoda, že se dům nedá posunout jinam, určitě by neprodávali.

Mají spolu krásné děti, paní na mateřské v cizím prostředí bez přátel kolem. I když je Rusava vyhlášené klidné místo, paní potřebuje pomoc s dětmi, blíž ke své rodině, přátelům. Pan majitel dojíždí do Holešova za prací, přijíždí pozdě a má ještě spoustu práce kolem domu.

Chápu jejich situaci a ani jarem se to nezměnilo. Oceňuji pana majitele, že se dokázal rozhodnout a rodina je pro něj to nejdůležitější, víc než dům, na kterém se oba nadřeli.

Hledají dům v Holešově, případně Otrokovicích, nebo Tlumačově, odkud paní pochází, kde zúročí své zkušenosti, jsou mladí schopní, pracovití, nebojím se o ně.

V červenci se přestěhují do bytu v Otrokovicích, syn tam bude nastupovat do školky.

To je ten pravý důvod prodeje, dům pro nové vlastníky, kteří ocení to, co už je zbudované a doladí si zbytek podle svého. Pěkné místo, dům s krásnou atmosférou a už jen najít nové majitelé, kteří se v domě budou cítit opravdu doma. Zaslouží si to dům, i jeho noví lidé.

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci